Begravning på Östermalm

Vi hjälper dig med begravning på Östermalm

Begravningen är ett sätt att säga farväl. För de allra flesta av oss är begravningen av en anhörig ett mycket viktigt avsked. Far & Son Begravningsbyrå är en familjeägd och den enda privata begravningsbyrån på Sibyllegatan, Östermalm.

Vi har varit i branschen i ett kvarts sekel och har en lång erfarenhet att stötta och hjälpa anhöriga som vill ta väl hand om ett sista farväl.  En begravning är alltid unik och personlig. På Östermalm har vi i de välkända lokalerna på Sibyllegatan 41 tagit emot tusentals anhöriga som behövt hjälp med att anordna en begravning för sina nära och kära.

På Östermalm finns tre församlingar Hedvig Eleonora församling, Oscars församling och Engelbrekts församling. Dessa församlingar har ett flertal kyrkor som kan bokas för begravning och på flera ställen kan även en minnesstund ordnas i församlingssalen efter akten i kyrkan.

Mitt på Östermalm vid Östermalmstorg finns Hedvig Eleonora kyrka.  Begravningsakten kan förläggas antingen till det stora kyrkorummet eller till det mindre S:t Andreaskapellet i kyrkans sydvästra del.

I Oscars församling på Östermalm har vi i Oscarskyrkan, Gustav Adolfskyrkan och Djurgårdskyrkan. I anslutning till dessa kyrkor kan även en minnesstund ordnas efter akten i kyrkan.

Engelbrekts församling på Östermalm har två kyrkor och ett kapell för begravning. Engelbrektskyrkan är den största kyrkan och i samma byggnad finns också ett kapell för mindre begravningssällskap. I Hjorthagen finns Hjorthagskyrkan som också tillhör församlingen. I anslutning till dessa kyrkor kan även en minnesstund ordnas efter akten i kyrkan.

Kontakta oss för mer information