Far & Son Begravningsbyrå inför det flexibla kundmötet – öppnar nu kontor i Vasastan

När begravningsbyråerna traditionellt sitter och administrerar begravningar på sina kontor, eller via sina tjänster på webben, vill Far & Son Begravningsbyrå träffa kunden där det passar kunden bäst.

Far & Son Begravningsbyrå öppnar nu sitt nästa besökskontor i Vasastan.

”Jag vill möta kunden där den vill träffa mig - inte enbart sitta på mitt fasta kontor och vänta på att kunden ska komma till mig. Vill kunden träffa mig och låta mig hjälpa till med att anordna en unik begravning till sin anhörige, vill jag vara flexibel och komma till kunden. Givetvis gör jag gärna hembesök, men många vill ändå träffas på ett kontor istället för i ens eget hem.”

Det andra kontoret, dit man kan boka tid för besök, öppnas nu i Vasastan och planen för Far & Son Begravningsbyrå är att så småningom vara i flera stadsdelar i Stockholm.

”Det personliga mötet är fortfarande oerhört viktigt för de flesta som befinner sig i sorg. Inom begravningsbranschen erbjuds digitala tjänster, och det i all ära, men den mänskliga kontakten med någon som tryggt och sakligt kan guida anhöriga i sorgen kan aldrig digitaliseras bort” säger Jan Hokkanen. ”Kontoret på Sibyllegatan på Östermalm är vår hemmabas, men att förutsätta att alla våra kunder ska komma dit är gammaldags och trögt.  När vi kan röra på oss, varför skulle vi inte möta kunden på deras villkor och komma dit kunden önskar” säger Jan Hokkanen, ägare av Far & Son Begravningsbyrå.